Πήρε το 10ο η Ρεάλ!!!

Αν και βρέθηκε μέχρι το 93', η Ρεάλ νίκησε 4-1 την Ατλέτικό στην παράταση στον τελικό της Λισσαβόνας και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της!

Ο αγώνας κύλησε στο ρυθμό που ήθελε η Ατλέτικο τουλάχιστον μέχρι το 65'. Η ομάδα του Σιμεόνε αμύνθηκε εξαιρετικά, είχε τις γραμμές πολύ κοντά και δεν άφησε περιθώρια στη Ρεάλ να αναπτυχθεί.

Στην πρώτη ευκαιρία μάλιστα, η Ατλέτικο σκόραρε στο 36' με την κεφαλιά του Γοδίν την οποία δεν υπολόγισε καλά ο πανικόβλητος Κασίγιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ επιχείρησε να ανεβάσει το ρυθμό του ματς αλλά δικαιώθηκε μόλις

στις καθυστερήσεις και ενώ πριν η πίεσή της είχε περάσει ανεκμετάλλευτη.

Στο 93' ο Σέρχιο Ράμος πετάχθηκε για την κεφαλιά και βρήκε την μπάλα εκεί που έπρεπε για να την στείλει στα δίχτυα του Κουρτουά για το 1-1.

Στον έξτρα χρόνο η Ρεάλ είχε την ψυχολογία με το μέρος αλλά της και περισσότερες δυνάμεις.Η ομάδα του Αντσελότι συνέχισε την πίεσή της και στο στο 110' πέτυχε το γκολ της νίκης μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Ντι Μαρία και κεφαλιά του Μπέιλ.

Το τελικό σκορ, κόντρα σε μία αποκαμωμένη πια Ρεάλ, διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο τελευταίο δίλεπτο με τους Μαρσέλο και Ρονάλντο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (59' Μαρσέλο), Κεντίρα (59' Ισκο), Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (79' Μοράτα)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοντίν, Μιράντα, Φιλίπ Λουίς (84' Αντερβέλεϊερ), Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (66' Σόσα), Βίγια, Ντιέγκο Κόστα (9' Αντριάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα