«Οι αστυνομικοί δεν μας βοήθησαν»
Στην κατάθεσή της η νεαρή είπε στην ανακρίτρια ότι, ζήτησε βοήθεια από την ομάδα ΔΙΑΣ που ήταν στον τόπο του εγκλήματος και της απάντησαν: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε είναι πάρα πολλοί».
Όπως αποκαλύπτει η Realnews η 27χρονη ανέφερε πως η οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ., και οι χρυσαυγίτες «καθόντουσαν χαλαρά όλοι μαζί σαν να ήταν παρέα. Κάποιοι αστυνομικοί είχαν κατέβει από τις μηχανές τους και είχαν βγάλει τα κράνη τους»
«Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός και ένας άνδρας αστυνομικός, πολύ νεαρός, ήταν οι μόνοι που κινήθηκαν πεζή
Νωρίτερα και πριν τη θανάσιμη επίθεση η κοπέλα κατέθεσε, πως η παρουσία των αστυνομία καθησύχασε την παρέα.
Απόσπασμα από την κατάθεση της 27χρονης:
«Ξαφνικά από την Κεφαλληνίας βγήκαν 7-8 άτομα, ηλικίας 35-40 ετών περίπου, όλοι εύσωμοι, φορούσαν μαύρα ρούχα, κάποιοι με ξυρισμένα κεφάλια, κάποιοι όχι. Με δυνατές φωνές, κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αγόρια της παρέας. Γύρισα πίσω και πήγα τρέχοντας προς τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην Κεφαλληνίας. Ούρλιαζα λέγοντας πως οι φίλοι μου κινδυνεύουν, και τους παρακαλούσα να έρθουν να βοηθήσουν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν αστυνομικό ψηλό και πολύ σωματώδη, άγρια φυσιογνωμία, τετράγωνο πρόσωπο να μου λέει: “Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι πάρα πολλοί”. Μόνο μία κοπέλα αστυνομικός κι ένας νεαρός αστυνομικός, ήταν οι μόνοι από την αστυνομική δύναμη που κινήθηκαν πεζοί προς το σημείο που βρίσκονταν οι φίλοι μου και κινδύνευαν. Ταυτόχρονα πήγα κι εγώ προς το μέρος που είχα αφήσει τον Παύλο. Δεν ξέρω τι έκαναν στη συνέχεια οι δυο αστυνομικοί γιατί τότε ήταν που είδα τον Παύλο μαχαιρωμένο. Ο Παύλος είχε μαχαιρωθεί, ήταν όρθιος, κρατούσε το στήθος του κι έλεγε ότι τον μαχαίρωσαν κι έδειχνε προς την κατεύθυνση του δράστη. Αφότου ήρθε το ασθενοφόρο και πήρε τον Παύλο με πλησίασε ο αστυνομικός που σας περιέγραψα παραπάνω και μου ζήτησε τα στοιχεία μου. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον Παύλο και τους υπόλοιπους όταν εγώ τον παρακαλούσα, προσποιήθηκε ότι μόλις είχε έρθει στο σημείο και ότι δεν βρισκόταν προηγουμένως εκεί. Όταν εγώ σε κατάσταση σχεδόν υστερική παρακαλούσα και σχεδόν τους τραβούσα από το μπουφάν τους για να έρθουν να βοηθήσουν τους φίλους μου, με πλησίασε ένας σωματώδης άντρας, έφερε το πρόσωπό του πολύ κοντά στο δικό μου και μου είπε “Τον π…. σου που μου τον έφερες στο μαγαζί”. Αυτό το άτομο έχει λίγα μακριά γκρίζα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα, ήταν σωματώδης γύρω στα 40 ή παραπάνω. Το άτομο αυτό το είδα σε βίντεο αναρτημένο στο youtube από επεισόδιο που είχε κάνει η Χρυσή Αυγή σε λαϊκή αγορά στο Μεσολόγγι».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Σοκ για ελεύθερους επαγγελματίες
- Δήλωση που κόβει την ανάσα
- «Δεν έκανα το γάμο κρυφά. Δεν καλέσαμε κανέναν»!
- EΛΛΑΔΑ - "Είμαι η σύντροφος του Παύλου Φύσσα..."
- Πόσο απέχει η ζωή από τον θάνατο;
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Ρούχα και σφαίρα για τον Μιχαλολιάκο
- Το "τελευταίο αντίο" για τον πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων
- Ξεκινούν οι ρίψεις εμβολίων κατά της λύσσας με αεροπλάνα
- Κόπηκε το νήμα της ζωής 22χρονου οδηγού
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Matrix24
- Τελευταία Νέα Matrix24
- «Οι αστυνομικοί δεν μας βοήθησαν»
- Δονκιχώτες και ταχυδακτυλουργοί
- Οι σπουδαστές ΑΕΝ, οι άνεργοι, ο Μ. Βαρβιτσιώτης και οι εφοπλιστές…
- Σε άδεια η Κριστίνα της Αργεντινής
- Σεφτέ ο Αρης στη Νέα Σμύρνη
- «Κλείνει πονηρά το μάτι» στη ΝΔ ο Καρατζαφέρης;
- Αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής ζητά σύσσωμη η ιταλική πολιτική
- Ολιγομελής ομάδα κρατούσε ομήρους στο εμπορικό κέντρο
- Μουφτής και τεμένη το «βέτο» Ερντογάν στην Αθήνα
- Γκολ και θέαμα στην Τρίπολη
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Παράνομο εμπόριο ελληνικών φυτών στο διαδίκτυο
- Τίρανα καλούν Άγκυρα
- Άδεια με το... ζόρι στην πρόεδρο της Αργεντινής
- «Run & Fun» στις 20 Οκτωβρίου στο Ψυχικό
- Ποιους εξυπηρετούν οι φασιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη;
- Εκτός μικρής οθόνης η Χίλαρι Κλίντον
- Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Φαήλος
- Ελένη Μενεγάκη: Σχολιάζει την ψύχρα στη σχέση των Σκορδά - Λιάγκα με Ουγγαρέζο!
- Δίψα για ενέργεια
- Μάρθα Καραγιάννη: Έμεινα έγκυος, έχασα το παιδί και χώρισα



