Οι Madredeus στην Αθήνα (Βίντεο)

Πρόκειται για μία ανασκόπηση, της συναρπαστικής τους διαδρομής 25 χρόνων, με την οποία γιορτάζουν έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με μεγαλύτερο σύνολο, στο οποίο έχουν προστεθεί έγχορδα και μια νέα φωνή, η Μπεατρίς Νουνές.

Οι Madredeus κατέκτησαν όλο τον κόσμο με μια μουσική που έχει τις ρίζες της στη γλυκιά μελαγχολία του saudade, στους ήχους του φάντο και των λαϊκών τραγουδιών και την έκαναν να ακούγεται σύγχρονη, να μένει στη μνήμη και να προσφέρει

στο κοινό μοναδικές συγκινήσεις.

«Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα θέαμα που διασχίζει όλο μας το ρεπερτόριο, να δείξουμε τον πλούτο και την ποικιλία του, να ταξιδέψουμε το κοινό με τη μουσική μας», λένε τα μέλη του συγκροτήματος για το νέο σχέδιο του συνόλου, που περιλαμβάνει 30 κομμάτια, που αντιστοιχούν σε κάθε κεφάλαιο της καριέρας τους.

Ο νέος τους δίσκος «Essencia», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, είναι μια συλλογή από τα πιο εμβληματικά θέματά τους, τα οποία παρουσιάζουν στη διεθνή περιοδεία τους που άρχισε τον Απρίλιο, με πρώτο σταθμό το Κέντρο Μπάρμπικαν του Λονδίνου.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία είναι: 14,00- 25,00- 35,00- 50,00 ευρώ (Διακεκριμένη Ζώνη). Ειδικές τιμές: 7,50 ευρώ (φοιτητές, νέοι, άνεργοι και ΑΜΕΑ) και 9,50 ευρώ (65+ και πολύτεκνοι).

Keywords
Τυχαία Θέματα