ΟΧΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

19:00 8/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να «βάλει την υπογραφή του στη διάλυση της Ελλάδας».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προκύψει κυβέρνηση και καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα επικίνδυνους πειραματισμούς.

Τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβέρνηση

μειοψηφίας, που θα διαφυλάξει την παραμονή της χώρας στο ευρώ και τα εθνικά της συμφέροντα.

Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι κάνει το παν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση και ότι δεν έχει καμία διάθεση να εγγυηθεί την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας.

Πρόσθεσε ότι για να γίνουν αυτά που λέει πρέπει να βγει η χώρα από το ευρώ και τον κάλεσε αν θέλει κάτι τέτοιο να βγει να το πει, όπως κάνει το ΚΚΕ.

Απηύθυνε έκκληση να μην πληρώσει τον λαϊκισμό κάποιον ο ελληνικός λαός και τόνισε ότι  η ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο.

Όσον αφορά στην επιστολή που του ζήτησε να στείλει προς τους δανειστές τόνισε: «μου ζητάει να βάλω την υπογραφή μου στη διάλυση της Ελλάδος».

Τον κάλεσε δε μέχρι αύριο να συνέλθει και τόνισε ότι αν θέλει αριστερό αντιευρωπαϊκό μέτωπο, τότε θα βρει μπροστά του ευρωπαϊκό μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα