Ο θρίαμβος του Τοροσίδη και η ήττα του Ολυμπιακού

Οι πρωταθλητές έχασαν τον αρχηγό τους στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία του (27 χρονών) με το ελάχιστο αντίτιμο των 500.000 ευρώ, ενώ η αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι σαφώς πολλαπλάσια.

Ο Ολυμπιακός άφησε την υπόθεση να σέρνεται χωρίς καμία εξέλιξη ακόμα και πριν από το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι διαρροές για προσέγγιση και κοινό τόπο με τον παίκτη αποδείχθηκαν επικοινωνιακό παιχνίδι και η πλευρά Τοροσίδη…

θριάμβευσε κάνοντας απλώς… καθυστερήσεις.

Κακά τα ψέματα, είχε διαφανεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του όμως παρά μόνο μόλις μπήκαμε στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ουσιαστικά στριμώχνοντας τον Ολυμπιακό στα σχοινιά.

Οι πρωταθλητές δεν είχαν επιλογές. Η θα πωλούσαν τώρα τον Τοροσίδη με το ελάχιστο δυνατό αντίτιμο ή θα τον έχαναν το καλοκαίρι χωρίς να βάλουν ευρώ στο ταμείο τους. Και φυσικά επέλεξαν την πρώτη λύση αν και γνωρίζουν καλά ότι ο βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής ομάδας με δεκάδες συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ στοιχίζει το λιγότερο 1,5 εκ ευρώ στην αγορά.

Η Ρόμα από την πλευρά της αγόρασε έναν ποδοσφαιριστή στην πιο παραγωγική ηλικία του δαπανώντας ελάχιστα χρήματα για τα δεδομένα του δικού της ταμείου. Στα 500.000 ευρώ τιμάται από τον Ατρόμητο ο Σκόνδρας με πολύ λιγότερες παραστάσεις και σαφώς λιγότερη εμπειρία από τον Τοροσίδη. Οπότε, οι Ρωμαίοι μάλλον έκαναν ένα από τα πιο συμφέροντα ντιλ του Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα