Ο ΣΥΡΙΖΑ οσφραίνεται... εκλογές

20:49 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Μάλιστα, στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτίμησε ότι η κοινωνική και πολιτική ένταση που προκύπτει από την υλοποίηση των προαπαιτούμενων της τρόικας μπορεί να δημιουργήσει μία ασφυκτική κατάσταση, η οποία θα οδηγήσει τον πρωθυπουργό στην απόφαση να προσφύγει σε εκλογές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Στην Κουμουνδούρου, μάλιστα,

εκτιμούν ότι οι κυβερνητικές επιλογές θα φέρουν την κυβέρνηση αντιμέτωπη με το σύνολο της κοινωνίας και θα εξαντλήσουν τις πολιτικές αντοχές του Μεγάρου Μαξίμου.

Κανονισμός για τους βουλευτές

Σημειωτέον πως στη συνεδρίαση συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να υιοθετηθεί ένας κανονισμός λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πάντως, παρά τις πολλές απόψεις που ακούστηκαν, δεν τέθηκε στα σοβαρά θέμα διαγραφών βουλευτών του κόμματος, αν και στο κείμενο που εγκρίθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα αναφέρεται πως οι βουλευτές του κόμματος πρέπει να εκφράζουν και να εφαρμόζουν τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας και όχι τις προσωπικές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα