«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να φθάσουμε στο φθινόπωρο»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ παρατήρησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση «δεν θέλει να φθάσουμε στο φθινόπωρο, γι' αυτό δημιουργεί και όλα αυτά που εγώ έχω ονομάσει ''Ιουλιανά''».

Μάλιστα είπε ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει καινούργια «Ιουλιανή αντεπίθεση» στις 29 του μήνα, αυτή τη φορά με αφορμή το νομοσχέδιο για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

«Ψάχνει κάθε ευκαιρία από την ώρα που είδε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στις ευρωεκλογές δεν ''τράβηξε''. Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι

όσο πεινάει ο λαός θα έχει τρόπο να διαμαρτύρεται ψηφίζοντάς τον. Αντιδρά στις επενδύσεις. Κάποιοι νομίζουν ότι η χώρα είναι φέουδό τους και θέλουν να την κρατήσουν στη φτώχεια», σημείωσε η κ. Βούλτεψη.

Εκτίμησε, ωστόσο, ότι υπάρχουν αρκετοί υπεύθυνοι βουλευτές για να στηρίξουν την εκλογή νέου Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να μην πάμε ξανά σε εκλογές, καθώς η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα.

Πρόσθεσε, όμως, ότι «αυτή τη στιγμή το θέμα αυτό είναι πρώιμο και δεν είναι πρέπον να συζητούμε πρώιμα τα πράγματα. Αυτό το οποίο κάνει η κυβέρνηση είναι να στέλνει το μήνυμα ότι χρειάζεται υπευθυνότητα για να μπορέσει η χώρα να κρατήσει το κεφάλι της έξω από το νερό».

Keywords
Τυχαία Θέματα