Ο μεγάλος «τελικός» του Ολυμπιακού

Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί της Μονπελιέ έφεραν τον Ολυμπιακό σε τροχιά πρόκρισης και ο αποψινός αγώνας (21:45, ΝΕΤ) στη Γερμανία επί της Σάλκε μπορεί να θεωρηθεί «τελικός». Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League και θα επιδιώξουν να πάρουν την εκτός έδρας νίκη για να διεκδικήσουν στο τελευταίο

ματς κόντρα στην Αρσεναλ στο Φάληρο το εισιτήριο για τους 16 του Champions League.

Στα της ενδεκάδας, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αποφασίσει ποιους θα παρατάξει και η αγωνία αφορά το αμυντικό δίδυμο. Στη συνέντευξη Τύπου δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιους θα χρησιμοποιήσει, ωστόσο οι Κοντρέρας και Μανωλάς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες. Κατά τα λοιπά, ο Κάρολ θα είναι στα δοκάρια, οι Τοροσίδης και Χολέμπας θα συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας, οι Μοντέστο, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο και Αμπντούν θα είναι στα χαφ και μοναδικός προωθημένος θα παίξει ο Μήτρογλου.

Από την άλλη, ο Χουμπ Στέφενς θα παρατάξει τη Σάλκε με το σύνηθες 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τους Ούνερσταλ- Χέβεντες, Παπαδόπουλο, Ματίμ, Φουκς- Τζόουνς, Νοϊοστέντερ- Φαρφάν, Ντρέξλερ, Χόλτμπι- Χούντελαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα