Ο Μανώλης Μητσιάς απόψε στο Ηρώδειο

09:32 2/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Στους «εσπερινούς διαλόγους», όπως είναι και ο τίτλος της παράστασης, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, τον σπουδαίο τραγουδιστή συνοδεύει, με τον γνωστό ποιοτικό ήχο της, η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, ενώ στην παράσταση θα υπάρχει και τμήμα με πεζό λόγο, που το ρόλο του αφηγητή θα αναλάβει ο ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Ο Μανώλης Μητσιάς, με την πολύχρονη συνεισφορά στο έντεχνο τραγούδι έχει ερμηνεύσει -συχνά σε πρώτη εκτέλεση-, τραγούδια αγαπημένων

Ελλήνων συνθετών, από τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη έως τον Ξαρχάκο και τον Τσιτσάνη. «Η ελληνικότητα των τραγουδιών και το ήθος που εκπέμπουν, λαμβάνουν μια άλλη διάσταση μέσα στο Ηρώδειο», είπε χαρακτηριστικά.

Με διάθεση να ερμηνεύει μόνο τα τραγούδια που τον εκφράζουν, αποκάλυψε ότι κρατά φυλαγμένα για πάνω από 20 χρόνια, 10 τραγούδια του αείμνηστου Μάνου Χατζιδάκι, ο οποίος του τα άφησε πριν πεθάνει ενώ δήλωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν -πιθανόν- το χειμώνα σε στίχους της Αγαθής Δημητρούκα.

Ο Μανώλης Μητσιάς έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη συναυλία του για τις 14 Ιουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαίο Ωδείο Πάτρας, ξανά με την ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων και κάποιες άλλες επιλεκτικές εμφανίσεις στην Αθήνα και την περιφέρεια.

INFO: Οι τιμές εισιτηρίων για την αποψινή συναυλία στο Ηρώδειο είναι: vip: 40 ευρώ, ζώνη Α: 35 ευρώ, ζώνη Β: 30 ευρώ, ζώνη Γ: 25 ευρώ, 15 ευρώ (φοιτητικό), άνω διάζωμα: 15 ευρώ, 10 ευρώ (φοιτητικό), 5 ευρώ (ανεργίας), ΑμεΑ: 5 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα