«Ο Κ.Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του»

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα εξαντλήσει την θητεία του», ξεκαθάρισαν κύκλοι της Προεδρίας απαντώντας ουσιαστικά και στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλούσε τον Κάρολο Παπούλια να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούσε από την Προεδρία της Δημοκρατίας να ξεκαθαρίσει με επίσημο τρόπο τις προθέσεις της καθώς όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση έχουν τροφοδοτηθεί συζητήσεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο προώρων

εκλογών .

Εχθές, ο κ. Παπούλιας κατά την κοπή της πίτας των εργαζομένων στην προεδρία, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι «φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία. Θα θυμάμαι πάντοτε τις αναμνήσεις που εσείς μου δημιουργήσατε».

Η ατάκα του Προέδρου της Δημοκρατίας δημιούργησε απορία στους εκπροσώπους του Τύπου, οι οποίοι τον ρώτησαν εάν τα αφήνει όλα ανοιχτά. «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Πού ξέρεις; Του χρόνου ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες» απάντησε προκαλώντας σύγχυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα