Ο Κικίλιας με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μαζιώτη

Με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν το Νίκο Μαζιώτη, συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Δημήτρη Τσακνάκη.

Ο κ. Κικίλιας μετέφερε στους αστυνομικούς τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

και τις ευχαριστίες ολόκληρης της κυβέρνησης, για την ηρωική, όπως την χαρακτήρισε, πράξη τους, καθώς και για τον επαγγελματισμό και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, που αντανακλά την όλη κατάσταση της αστυνομίας.

Ο κ. Κικίλιας επεσήμανε ότι προτεραιότητα της Πολιτείας είναι η έμπρακτη ενίσχυση του έργου του Έλληνα αστυνομικού και τόνισε: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στον Έλληνα αστυνομικό. Το έργο που επιτελείται από τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αξιόλογο και γίνεται αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Απόδειξη η μεγάλη επιτυχία με τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη. Εκφράζω την προσωπική μου εκτίμηση, τη βαθιά ευγνωμοσύνη μου στο πρόσωπο των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και μέσω αυτών, στο πρόσωπο όλων των αστυνομικών. Είναι πραγματικά αξιέπαινοι».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, παρέστησαν ακόμα ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης, ταξίαρχος Βασίλειος Τζίγκος, ο αναπληρωτής επόπτης της Ομάδας ΔΙΑΣ και ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα