Ο Κατσουράνης ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και γι’ αυτό φροντίζουν να προχωρήσουν τον προγραμματισμό, όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά και για τη μεθεπόμενη όπου -εκτός απροόπτου- θα επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ο Μάνταλος της Ξάνθης, ο οποίος έχει κλείσει, ούτε Αυλωνίτης του Πανιωνίου για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και λογικά θα «ντυθεί» και αυτός στα «κιτρινόμαυρα». Υπάρχουν και δύο περιπτώσεις που απασχολούν εντόνως την ΑΕΚ.

Η πρώτη είναι του Κώστα Κατσουράνη και η δεύτερη του Τάσου Μπακασέτα.

Η εύκολη είναι η δεύτερη. Ο 20χρονος επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ έχει ρίξει τα δίχτυα της και δεν αποκλείεται να υπάρξει ευτυχής κατάληξη.

Η δύσκολη είναι αυτή του Κατσουράνη. Ο έμπειρος μέσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι και από κει και πέρα ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει. Το δεδομένο είναι ότι στην ΑΕΚ τον θέλουν. Θα είναι μία εξαιρετική περίπτωση για τη δεύτερη κατηγορία και θα «ανδρώσει» τους πιτσιρικάδες για την άνοδο στη Super League. Το θέμα είναι ο ίδιος τη θέλει. Το οικονομικό δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, όσο το αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Γιατί άλλο Super League, άλλο Football League.

Απαντήσεις θα πάρουμε προς το καλοκαίρι όταν θα αρχίσει να «φουντώνει» το θέμα. Μέχρι τότε η ΑΕΚ θα φροντίσει να κλείσει τα υπόλοιπα θέματα για να επικεντρωθεί σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα