Ο Κασιδιάρης «τρώει» τον Μιχαλολιάκο

09:54 6/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Εσχάτως η κατάσταση έχει χειροτερέψει, καθώς ο χρυσαυγίτης βουλευτής δεν ανταλλάσσει κουβέντα με τη σύζυγο του γενικού γραμματέα του κόμματος, Ελένη Ζαρούλια.

Η φιέστα της Χρυσής Αυγής το περασμένο Σάββατο για την επέτειο των Ιμίων εξελίχθηκε σε προσωπικό σόου του Κασιδιάρη. Αυτός έκανε την ανακοίνωση για την ίδρυση της Εθνικής Αυγής, αυτός ήταν ο κύριος ομιλητής και αυτός ήταν ο υπεύθυνος των ομιλητών.

Μάλιστα δεν μίλησαν σε αυτή τη συγκέντρωση ούτε η κυρία Ελένη Ζαρούλια, ούτε η κόρη της κυρία Ουρανία Μιχαλολιάκου ούτε καν κάποιος άνθρωπος του κ. Χρ. Παππά. Όπως γράφει ο Βηματοδότης, μίλησαν μόνο οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του «υπαρχηγού» του κ. Ηλιόπουλου. Υπήρξε βεβαίως ηχογραφημένο μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου, αλλά ο «αρχηγός» δεν έκανε κουβέντα ούτε για νέο κόμμα ούτε για τη λεγόμενη Εθνική Αυγή. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Οι σχέσεις του κ. Μιχαλολιάκου με τον κ. Κασιδιάρη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους. Η κ. Ζαρούλια αποφεύγει να μιλάει μαζί του και ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» του εθνικιστικού κόμματος και υπόδικος για εγκληματικές πράξεις αναζητεί νέες εθνικιστικές περιπέτειες. Βρήκε έναν απόστρατο πυροσβέστη, τον κ. Γ. Κρίκο, φίλο του, περιθωριακό ως τώρα μέλος, που κανείς στη Χρυσή Αυγή δεν του έδινε σημασία, και τον εμφάνισε ως τον άνθρωπο που κατέθεσε αίτηση στον Άρειο Πάγο για τη δημιουργία της Εθνικής Αυγής. Το Καταστατικό της αποτελεί πρόκληση και οι εμπνευστές του έκρυψαν επιμελώς πολλά σημεία ώστε να μη χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση.

Μάλιστα ο Κασιδιάρης προωθεί επίσης δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες, όπως τον κ. Κουκούτση στην Πελοπόννησο αντί του καθηγητή κ. Γούδη που θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος. Ο εμφύλιος μόλις άρχισε;

Keywords
Τυχαία Θέματα