Ο Καρυπίδης, η ΝΕΡΙΤ και… τα Πρωτόκολλα της Σιών

07:49 5/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Μετά την ανάρτηση στο facebook με την οποία ειρωνευόταν την προφυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής και την… ευγενική συνέντευξή του με τον εκπρόσωπο των νεοναζί, Κασιδιάρη, το γύρο των social media κάνει και η ανάλυση του Θόδωρου Καρυπίδη για το όνομα του νέου δημόσιου φορέα ραδιοτηλεόρασης,

ΝΕΡΙΤ. Σε ανάρτησή του με τίτλο «Η σημασία των λέξεων και των ονομάτων», ο Καρυπίδης ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι το «ΝΕΡΙΤ» είναι… εβραϊκό όνομα, ενώ κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως… «ανάβει ένα-ένα τα κεριά στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων».

Ο Neo, χωρίς περαιτέρω σχόλια και περιγραφές, αφήνει τους αναγνώστες του να απολαύσουν τις γλωσσολογικές ικανότητες του υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η σημασία των λέξεων ..και των ονομάτων !!!
Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας, θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που είναι Εβραϊκό όνομα για κορίτσια, και σημαίνει στα Εβραικά “κερί”http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Nerit . Το Nerit προέρχεται από το Eβραϊκό Νera http://www.thinkbabynames.com/meaning/0/Neraκαι δίνεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα… (“κερί” της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή… τι γιορτάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτή Χάνουκα, διαβάστε εδώ:http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_4686.html την νίκη τους κατά του Μ. Αλεξάνδρου!!! )

Το όνομα Nerit είναι συγγενές με το Βerit (πώς λέμε Μπενέ Μπερίτ….) . Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος…

Ο Σαμαράς ,ανάβει ένα- ένα τα κεριά (Νεριτ) στην επτάφωτη λυχνία των Εβραίων, και βάζει φωτιά στην Ελλάδα… μετά την επίσκεψή του στη Συναγωγή της Θεσσαλονίκης, (τι ειρωνεία: μέσα στην πατρίδα του Μεγαλέξαντρου) οργανώνει νέα Χάνουκα κατά των Ελλήνων…Καλό μεσημέρι !».

Keywords
Τυχαία Θέματα