Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Μείζον εσωτερικό θέμα έχει προκύψει στον ΣΥΝ από τις δηλώσεις Τσίπρα πως δε θα απορρίψει ενδεχόμενη ψήφο ανοχής ή στήριξης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

ήρθε από τον βουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο κυβερνητικής σύμπραξης της Αριστεράς με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι «η διαδρομή και οι θέσεις του Πάνου Καμμένου τον τοποθετούν δεξιότερα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «δεν υπάρχει καμία δυνατότητα κυβερνητικής σύμπραξης με τον Πάνο Καμμένο. Ανήκει στη πολυκατοικία της δεξιάς Μια αριστερή-αντιμνημονιακή κυβέρνηση που θα εξαρτάται από την ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί».

Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες, αρκετά στελέχη του ΣΥΝ στο παρασκήνιο έχουν διαμηνύσει στον πρόεδρο του κόμματος τη δυσφορία τους, ενώ πλέον ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, αν και επιμένει πως «δε θα πετάξει» την ψήφο ανοχής ή στήριξης Καμμένου, επικεντρώνει τις δημόσιες παρεμβάσεις του στην ανάγκη για κυβέρνηση της Αριστεράς, προκειμένου να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από τα όσα είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα