Ο… ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

11:20 1/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Έκπληξη έχει προκαλέσει στο επιτελείο της «δημιουργίας, ξανά» η αναζωπύρωση της συζήτησης σχετικά με την επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2011 ο Θάνος Τζήμερος προς την Άγκελα Μέρκελ.

Σχέδιο εναντίον της «δημιουργίας, ξανά» διαβλέπουν πίσω από τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα οι συνεργάτες του Θάνου Τζήμερου. Το πλέον πρόσφατο περιστατικό αφορά επιστολή του κ. Τζήμερου προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο

Άγκελα Μέρκελ, που απεστάλη τον Οκτώβριο του 2011, στην οποία χρησιμοποιεί το… τυπικό «εξοχότατη» για να την προσφωνήσει ενώ χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις για το πολιτικό σύστημα, κάνει ονομαστικές αναφορές σε πολιτικά πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις, και βάλλει εναντίον του  κομματικού κράτους και κάνει λόγο για ανάξιους δημοσίους υπαλλήλους, βουνό σκανδάλων και αγρότες που ηθελημένα παραπλανούσαν την Ε.Ε. για να λαμβάνουν επιδοτήσεις.

Προς το τέλος σημειώνει: «Εξοχότατη,
αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα». Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα: να αλλάξουν το κράτος-τέρας που δημιούργησαν. Να καταργήσουν την μονιμότητα της κομματικής τους πελατείας που έχουν διορίσει με απίστευτους μισθούς και προνόμια (θα γνωρίζετε υποθέτω για το «επίδομα έγκαιρης προσέλευσης» που έπαιρνε όποιος απλώς πήγαινε στην ώρα του στη δουλειά του!). Να υποχρεωθούν να εφαρμόσουν κανόνες οικονομικής διαφάνειας στα ίδια τα κόμματα και σε κάθε συναλλαγή του Δημοσίου. Αν δεν τους υποχρεώσετε δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν μόνοι τους! Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτή την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν!»

Ερωτηθείς σχετικά από το ΑΠΕ, ο κ. Τζήμερος είπε ότι εννοούσε τους πολιτικούς και τις πολιτικές που έφεραν την Ελλάδα σ’ αυτή την κατάσταση και υπαινίχθηκε σκοπιμότητα για τη δημοσιοποίησή της τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Είπε, δε, ότι δέχεται «τόνους συκοφαντίας και λάσπης» ενώ βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει και σε μία άλλη διακινούμενη φήμη ότι δήθεν ανήκει στην αίρεση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Η θρησκευτική πίστη, απάντησε, ούτως ή άλλως είναι αναφαίρετο δικαίωμα καθενός, ενώ όπως είπε, είναι γνωστό ότι η ζωή του δείχνει το αντίθετο ως προς τους μάρτυρες του Ιεχωβά, αναφέροντας ότι έχει πάει δύο χρόνια στρατό και πολιτεύεται.

Η πλήρης επιστολή του Θ. Τζήμερου, προς την καγκελάριο της Γερμανίας, Αγκ. Μέρκελ, έχει ως εξής:
«Εξοχότατη,

Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα, για να βγει από την εντατική, αλλά, όπως διαπιστώνετε κάθε μέρα, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα η αιμορραγία: το διεφθαρμένο, σπάταλο, και εχθρικό σε κάθε προσπάθεια παραγωγής, κράτος. Αν δεν έχετε βρεθεί σε ελλη

Keywords
Αναζητήσεις
τζημερος μερκελ
Τυχαία Θέματα