Ο δήμαρχος «κλόουν» βγάζει γλώσσα στον Κλούνεϊ

«Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος ο (Χέρμαν) Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο», αναφέρει ο Τζόνσον και συνεχίζει: «Και πού θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια Μάρμαρα; Στην Αθήνα! Αυτός ο Κλούνεϊ δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να υποστηρίζει την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να κολλήσει στην ιστορία».

Να θυμίσουμε

το θέμα άνοιξε όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε από Ελληνίδα δημοσιογράφο για το αν πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα τα γλυπτά και εκείνος απάντησε ότι «θα ήταν καλή ιδέα». Την Τρίτη στο Λονδίνο σε άλλη συνέντευξη Τύπου, τόσο ο ίδιος όσο και οι ηθοποιοί και πρωταγωνιστές της ταινίας «Μνημείων Άνδρες», Μπιλ Μάρεϊ και Ματ Ντέιμον συντάχθηκαν με την άποψή του.

Η ταινία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ πραγματεύεται την ιστορία μίας «διμοιρίας» ανθρώπων οποίοι κατά τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο είχαν επιφορτιστεί με μια πολύ σημαντική αποστολή: Να διασώσουν κλεμμένα από τους Ναζί καλλιτεχνικά αριστουργήματα και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους.

Keywords
Αναζητήσεις
ποιος ειναι τζορτζ κλοουν
Τυχαία Θέματα