Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολιάζει τα πρόσωπα της τηλεόρασης

Η συνεργασία με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ήμασταν δυο άνθρωποι που ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο πρωινό του Ant1. Για να κάνεις καθημερινή εκπομπή με έναν άνθρωπο πρέπει να ταιριάζουν απόλυτα τα χνώτα σας. Εκτός από αυτό, δεν μπορεί να βρίσκονται δυο καπετάνιοι στο ίδιο τιμόνι. Με τη Σίσσυ ταιριάζαμε περισσότερο εκτός αέρα. Της το είχα πει. Κάποιες φορές, βέβαια, συντονιστήκαμε. Θεωρώ πως η Σίσσυ είναι πολύ έξυπνη και ξηγημένη. Αμέσως καταλάβαμε ότι δεν δέναμε απόλυτα τηλεοπτικά και το συζητήσαμε.

Με ποια θα ήθελε να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή;

Η

Μαρία Ηλιάκη μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως και η Νάντια Μπουλέ.

Προτιμά τον Πέτρο Κωστόπουλο πρωί ή βράδυ;

Μου άρεσε το βράδυ. Το πρωινό είναι πολύπλοκη και περίεργη ιστορία. Ο τρόπος και η ευθύτητα με την οποία μιλάει ο Κωστόπουλος πολλές φορές «κλοτσάει», διότι έχει μια ένταση και μια δύναμη που το πρωί είναι υπερβολική. Παρ’ όλα αυτά, βλέπω πως έχει κάνει αισθητή διαφορά από τότε που ξεκίνησε. Ακούει περισσότερο, προσαρμόζεται και αλλάζει προς το καλύτερο.

Τι λέει για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά;

Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, σαν να συνεχίζουν τη ζωή τους στο πλατό, με μεγάλη άνεση και φυσικότητα. Δεν υποδύονται κάτι και μιλάνε ξεκάθαρα. Επίσης έχουν και πολύ καλό πάνελ.

Η Σάσα Σταμάτη

Είναι αφασία η Σταμάτη. Μου είναι πολύ διασκεδαστική. Μπορεί κάποιες φορές να προκαλεί και να εκνευρίζει με τις δηλώσεις της, αλλά σαν χαρακτήρας έχει μια αυθεντικότητα.

Γιατί ξεχωρίζει την εκπομπή της Μενεγάκη

Μου αρέσει ο χαρακτήρας της Ελένης, ο τρόπος που παρουσιάζει, αλλά και ο τρόπος που ακούσει τους καλεσμένους. Η Ελένη δεν έχει μυστικά επιθυμίας. Είναι πάρα πολύ ξεκάθαρη και διαχρονική σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν έχει πουλήσει κατινιά και δεν έχει μπει στη λογική του κιτρινισμού, όπου, κακά τα ψέματα, όλοι έχουν πει. Ακόμα και στο πάνελ της προσέχουν τον τρόπο που σχολιάζουν. Έχουν ένα σεβασμό, που δυστυχώς λείπει από την τηλεόραση. Σκέψου πόσες εκπομπές κανιβαλίζουν με ορισμένα θέματα και μετά κάνουν κωλοτούμπες και τα παίρνουν πίσω. Η Ελένη δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό.

Τι απαντάει σε όσους λένε ότι είχε συμβόλαιο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ;

Είσαι τρελός; Ποιος είμαι; Ο Μέσι; Αυτά τα άκουγα και γελούσα, διότι δεν πίστευα πως είναι αλήθεια.

Υπάρχει ο Μέσι των παρουσιαστών στην Ελλάδα;

Ο Λάκης Λαζόπουλος. Με μεγάλη διαφορά είναι το πιο πολυσύνθετο «εργαλείο» στην ελληνική τηλεόραση. Επίσης, μου αρέσει πολύ και ο Αντώνης Κανάκης. Είναι πολύ καλός «παίκτης» και πολύ συνεπής σε αυτό που κάνει.

Από το entertv

Keywords
Τυχαία Θέματα