Ο Μπέζος δεν βλέπει… μέλλον στη ΔΗΜΑΡ

Ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πια ένας από τους «58» για την Κεντροαριστερά, τηρεί αποστάσεις από τη ΔΗΜΑΡ και δεν κρύβει τη διαφωνία του με την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα aixmi.gr, ο Γιάννης Μπέζος δεν κρύβει την εκτίμησή του πως αν η ΔΗΜΑΡ δεν αλλάξει, μάλλον δε θα καταφέρει να μπει στην επόμενη Βουλή.

«Σε ό,τι αφορά στη βιωσιμότητα της ΔΗΜΑΡ, αν και είναι νωρίς για να εκτιμηθεί, η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει εφόσον δεν μετασχηματιστεί. Δεν θα μπορέσει να σταθεί κοινοβουλευτικά, να λάβει, δηλαδή, τα απαιτούμενα ποσοστά. Θα είναι ένα κόμμα στο λαό αλλά δεν θα είναι στη Βουλή», επισήμανε χαρακτηριστικά, ενώ τάχθηκε στο πλευρό του διαφωνούντος γραμματέα του κόμματος, Σπύρου Λυκούδη, που δεν συμφωνεί επίσης με τις αποφάσεις του Φώτη Κουβέλη. «Όταν ο γραμματέας του κόμματος εκφράζει ανοιχτή διαφωνία με τον πρόεδρο υπάρχει μεγάλο θέμα. Κι εγώ είμαι της άποψης ότι κακώς έφυγε η ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση και πιστεύω ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάτι ευρύτερο, κάτι που δεν υπάρχει τώρα και θα καλύπτει έναν πολιτικό χώρο, αφού σήμερα υπάρχει ένας ψευτοδιπολισμός», εκτίμησε ο Μπέζος. Συμπέρασμα: στις επόμενες εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης θα πρέπει να ψάξει για άλλο πρωταγωνιστή των τηλεοπτικών σποτ της ΔΗΜΑΡ…

Keywords
Τυχαία Θέματα