Ο Άρης επέστρεψε στη χώρα (της πολιτικής)

Με τίτλο «Ώρα να μιλήσει και πάλι η πολιτική» ο βουλευτής της Β’ Αθήνας επισημαίνει ότι η εν εξελίξει δικαστική έρευνα μπορεί εν τέλει να αποτελέσει την ταφόπλακα της πολιτικής. «. Οι πολίτες ξεχνούν για λίγο το δράμα τους μπροστά στο ανθρωποκυνηγητό αλλά σύντομα αισθάνονται ακόμα πιο απογοητευμένοι από τις τελευταίες αποκαλύψεις και γυρίζουν την πλάτη στο σύστημα. Δεν γυρίζουν την πλάτη στην Νέα Δημοκρατία

ή στο ΠΑΣΟΚ ή στις τράπεζες ή στο παρελθόν αλλά σε όλους και σε όλα. Δεν πιστεύουν. Δεν ελπίζουν. Αυτό είναι εκρηκτικό μείγμα και επικίνδυνο. Και αυτό γεννά τα φαινόμενα των άκρων και την αμφισβήτηση της δημοκρατίας, αυτό γεννά νέους τρομοκράτες και την επίμονη αντοχή της Χρυσής Αυγής παρόλες τις φυλακίσεις.

Αυτή είναι η στιγμή που ή θα πάμε εμπρός διασφαλίζοντας ότι έχουμε με θυσίες κάνει ως τώρα, ή θα κατρακυλήσουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια» σημειώνει ο Σπηλιωτόπουλος, προσθέτοντας ότι απαιτείται κάτι περισσότερο από οικονομικούς δείκτες «Εδώ δεν χρειάζεται μόνο το πρωτογενές πλεόνασμα ή η οικονομική ανάπτυξη. Αυτά ακολουθούν. Χρειάζεται πολιτική. Έφθασε η ώρα να μιλήσει και πάλι η πολιτική. Με αφήγηση και όραμα για το αύριο και για τη νέα Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα