Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ

08:20 4/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και μετρηθεί η, όπως όλα δείχνουν, μειούμενη δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας, η συζήτηση για τον προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε.

Μάλιστα, τη δημόσια αρχή έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, εκ των στενών συνομιλητών του Κ. Καραμανλή, ο οποίος επανέφερε την έννοια του «μεσαίου χώρου»  που έχουν απορρίψει δημοσίως στενοί συνεργάτες του Αντ. Σαμαρά. «Εξακολουθώ, εις πείσμα κάποιων, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται πως είναι

δομημένη η Ελληνική κοινωνία, να αποδίδω μεγάλη σπουδαιότητα στη στάση του λεγόμενου μεσαίου χώρου… όποιος κερδίσει το μυαλό τους, τη ψυχή τους και τις ψήφους τους, τότε γίνεται πλειοψηφικό ρεύμα», είπε ο κ. Αντώναρος και, αν και έσπευσε να επισημάνει ότι πρόκειται περί προσωπικών του απόψεων, προσέθεσε με νόημα πως «αυτόν τον κόσμο τον οποίο κάποιοι τον θεωρούν, λαθεμένα, αμελητέα ποσότητα δεν πρέπει να τον αφήνουμε ξέμπαρκο».

Προειδοποιητικές βολές εν αναμονή του αποτελέσματος; Μένει να αποδειχθεί. Πάντως, ο κ. Αντώναρος υπογράμμισε με έμφαση πως Πρωθυπουργός στις 7 Μαΐου θα είναι ο Αντ. Σαμαράς ενώ και η γενικότερη κινητοποίηση των «καραμανλικών» στην εκλογική μάχη δεν αφήνει περιθώρια να τους αποδοθούν ευθύνες για το αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα