Ο Ανδρουλάκης επικρατέστερος για νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ

17:29 4/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Επικρατέστερος για τη θέση του γραμματέα φέρεται πλέον, μετά και από την καταφανή επικράτησή του στην ψηφοφορία (εξελέγη πρώτος και σε αυτή τη θέση βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της καταμέτρησης) ο Νίκος Ανδρουλάκης, με την ΚΠΕ πάντως να συνεδριάζει πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο για την εκλογή του.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Νικ. Ανδρουλάκης ευχαριστεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

«που με τις επιλογές τους έβαλαν το νερό της ανανέωσης στο αυλάκι», όπως λέει. «Μας έδωσαν εντολή να προχωρήσουμε χωρίς συμβιβασμούς και δεσμεύσεις στην αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Είμαστε εθελοντές στην προσπάθεια για την αλλαγή που χρειάζεται η Ελλάδα», συνεχίζει, για να καταλήξει πως «όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος θα πούμε αλήθειες στη δική μας γλώσσα».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες έχει δηλώσει πως παραμένει «βενιζελικός» πλην όμως όχι ταυτισμένος με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος Βενιζέλου.

Τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες πάντως, ο Νικ. Ανδρουλάκης θα παραμείνει στο σπίτι, καθώς αισθανόμενος υπερβολικά κουρασμένος σήμερα το πρωί επισκέφθηκε νοσοκομείο και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση…

Keywords
Τυχαία Θέματα