Ο MR «LOUIS VUITTON» ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΗ LIBERATION

Στην αντεπίθεση περνά ο κύριος «Louis Vuitton», Μπερνάρ Αρνό και πλουσιότερος άνθρωπος της Γαλλίας, καθώς αποφάσισε να αποσύρει όλες τις διαφημιστικές καμπάνιες από την εφημερίδα Liberation, θέλοντας να την τιμωρήσει για το εξώφυλλο «Σήκω φύγε μ@λ@κ@ πλούσιε».

Μάλλον οι ιθύνοντες της γαλλικής εφημερίδας θα έπρεπε να σκεφτούν πιο πολύ πριν αρχίσουν τον

πόλεμο, καθώς ως φαίνεται θα τους στοιχίσει ακριβά είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Ο όμιλος LVMH (τμήμα του οποίου είναι και η Louis Vuitton και άλλες 60 θυγατρικές εταιρείες) έκανε γνωστό ότι αποσύρει τις διαφημίσεις του από την εφημερίδα, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό θα αποφέρει ζημιές στη Liberation της τάξεων των 700.000 ευρώ, όπως αναφέρει η Le Monde!

Αν και η διεύθυνση της εφημερίδας έσπευσε, δυο μέρες μετά, να ζητήσει συγνώμη από τον επιχειρηματία, αυτό δεν φαίνεται να κατεύνασε το μένος του κ. Αρνό.

Αφορμή για τον τίτλο της εφημερίδας, στάθηκε η πρόθεσή του επιχειρηματία να μεταφέρει την έδρα της εταιρείας του στο Βέλγιο που έχει φιλικότερη φορολογία για τα υψηλά εισοδήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα