Ντόρα Μπακογιάννη:Δεν μπορεί να στοχοποιείται διαρκώς ο ΣΥΡΙΖΑ

Η κ. Μπακογιάννη συνέχισε λέγοντας ότι φαινόμενα τρομοκρατίας υπήρχαν και στις περιόδους προ κρίσης και τα οποία όπως σημείωσε «μερικώς τα είχαμε ανεχτεί». Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί και δεν πρέπει να στοχοποιείται αυτό όμως που πρέπει να κάνει είναι να αποκηρύξει ο ίδιος τα υπολείμματα ακραίας αριστεριστικής λογικής.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μ. Γλέζου περί παρακράτους, έκανε λόγο για λογικές του χθες που δεν έχουν χώρο στη σημερινή πραγματικότητα.

Ακόμη υποστήριξε ότι δεν θα πρέπει

να φθάσουμε σε ένα σημείο όπου η μισή βουλή να κατηγορεί την άλλη μισή αλλά ενώ θα πρέπει να υπάρξει επίσης προσοχή στις λέξεις που χρησιμοποιούνται από τον πολιτικό κόσμο.

«Τρομοκρατία δεν είναι η απόλυση, είναι αναλγησία, αδικία. Τρομοκρατία είναι η Μαρφίν» είπε και εξέφρασε την παρατήρηση πως στη διαδήλωση διαμαρτυρίας για την δολοφονία των παιδιών στην Μαρφίν, βρέθηκαν μόλις 106 άτομα.

Τέλος η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σημείωσε ότι η απελπισμένη νεολαία μπορεί να είναι θυμωμένοι και απελπισμένοι άνθρωποι, αλλά δεν καταλήγουν στη βία και υποστήριξε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι πώς θα δοθεί σε αυτή τη νεολαία, στόχος και όραμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα