Ντέρμπι τιμής και… στέψης

11:07 2/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ουσιαστικά το αποψινό (19:30, NOVA) ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι Πειραιώτες έχουν «κλειδώσει» (και) τον εφετινό τίτλο, ενώ οι «πράσινοι» δύσκολα θα χάσουν τη θέση των πλέι οφ. Οπότε μιλάμε για ένα ντέρμπι γοήτρου και τιμής.

Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα το αποψινό ματς να κρίνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αφού αν ο ΠΑΟΚ

χάσει βαθμούς το απόγευμα κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και ο Ολυμπιακός νικήσει τον Παναθηναϊκό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κατακτήσουν και μαθηματικά την κούπα, από την 27η αγωνιστική!

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ντέρμπι, δεν πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές από τον Μίτσελ στην ενδεκάδα, καθώς ο 51χρονος προπονητής προσανατολίζεται στην παράταξη του σχήματος που νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι μόνες, ίσως, αλλαγές που ενδέχεται να δούμε είναι τον Αβραάμ Παπαδόπουλου στη θέση του Μανωλά και τον Φουστέρ αντί του Κάμπελ.

Στα του Παναθηναϊκού, ο Καπίνο θα είναι ο τερματοφύλακας, οι Κουτρουμπής και Σίλντεφελντ στο κέντρο της άμυνας, ο Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί άκρο, ο Νάνο στο αριστερό, οι Λαγός και Πράνιτς το δίδυμο των αμυντικών μέσων, οι Ζέκα και Αμπέντ μπροστά τους και ο Μπεργκ στην επίθεση.

Ουσιαστικά, απομένει ποιος εκ των Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη θα συμπληρώσει τους έντεκα. Πάντως, ανεξάρτητα με το πρόσωπο που θα επιλεγεί, θα έχει το σύνθετο ρόλο να δίνει υποστήριξη στον Μπεργκ και να μετατρέπεται στον πέμπτο χαφ όταν ο Παναθηναϊκός αμύνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα