Ντέρμπι με την Κάχα Λαμποράλ ο Ολυμπιακός

Προτεραιότητα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα έστω και με έναν πόντο διαφορά καθώς η ήττα με 8 πόντους στο πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να καλυφθεί εύκολα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Κίμκι αποτέλεσμα που γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες των πρωταθλητών. Μία ίωση που έχει προσβάλει τον Βασίλη Σπανούλη αναμένεται

να μην στερήσει τη συμμετοχή στον Λαρισαίο γκαρντ ο οποίος είναι, μακράν του δευτέρου, ο πιο σημαντικός παίκτης των Πειραιωτών.

Ο Μπαρτζώκας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα συμπεριλάβει στην 12άδα του αγώνα το νεοαποκτηθέντα Αμερικανό γκαρντ Ντορόν Πέρκινς. Το πιο πιθανό σενάριο αναφέρει ότι ο πρώην παίκτης της Μακάμπι θα μείνει εκτός αφού έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με τη νέα ομάδα του.

Η Κάχα Λαμποράλ του Γιαν Τάμπακ έρχεται από την πλευρά της στο ΣΕΦ για να γίνει η δεύτερη ομάδα, μετά τη Σιένα, που θα σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού στο top-16. Οι Βάσκοι βασίζουν την προσπάθειά τους στην άμυνα και στην σκληράδα στοιχεία που τους βοήθησαν να βελτιώσουν την εικόνα τους μετά από ένα προβληματικό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα