Νικολουτσόπουλος λάβρος κατά Αναστασιάδη

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει την παραμικρή ανάμειξη στη διακίνηση του ροζ υλικού και περιέγραψε ότι ο ρόλος του εξαντλήθηκε στην παροχή νομικών συμβούλων στην Εύη Τσέκου για την ανάδειξη των καταγγελιών της .

«Θεωρώ ότι υπ εκλάπη με τον τρόπο που περιέγραψε η Εύη Τσέκου και παραδόθηκε από το Θέμο Αναστασιάδη το DVD στο διευθυντή του γραφείου Τύπου του τότε πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανό», είπε σήμερα ο Χρ.Νικολουτσόπουλος. Και στο συμπέρασμα αυτό, όπως ισχυρίστηκε,

κατέληξε μέσα στη φυλακή αφού ουδέποτε θα μπορούσε να υποψιαστεί πως θα έκανε κάτι τέτοιο ο «παλαιός φίλος και σύντροφός του από το ΚΚΕ», στον οποίο απευθύνθηκε, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια στο MEGA προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η καταγγελία της συμβασιούχου Εύης Τσέκου για τον επίμαχο διαγωνισμό.

Ο κατηγορούμενος όμως ήρθε όμως σε αντίθεση και με όσα υποστήριξε στη δική της απολογία η Εύη Τσέκου ισχυριζόμενος πως ο ίδιος έμαθε την ύπαρξη της κασέτας, όταν την έβγαλε από την τσάντα της , στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας. « Λυπάμαι που δεν ήμουν “περίεργος“ και δεν μου έδειξε την κασέτα. Ούτε καν μου την ανέφερε. Αν είχε το θάρρος να μου το πει, θα την είχα προστατεύσει. Δυστυχώς όμως για αυτή και για εμένα, δεν είχα το είχα υποψιαστεί….», είπε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα