Νίκησε 2-0 την Ξάνθη

Ο Μίτσελ μπόλιασε με νέο αίμα την ενδεκάδα των πρωταθλητών (Λυκογιάννης, Παπάζογλου, Βλαχοδήμος) και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ φρέσκος πάνω στο χορτάρι. Οι Πειραιώτες πήραν εύκολα τη μάχη της μεσαίας γραμμής και πίεσαν τους ακρίτες ψάχνοντας για το γκολ που θα απλοποιούσε την αποστολή τους.

Αυτό ήρθε στο 29′ όταν ο Μασάντο εκτέλεσε φάουλ, ο Λοντίγκιν δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και το 0-1 αποτέλεσε γεγονός.

Στο δεύτερο

ημίχρονο η Ξάνθη εξακολούθησε να παίζει πολύ παθητικά γεγονός που εκμεταλλεύτηκε δεόντως ο Ολυμπιακός για να δημιουργήσει σειρά ευκαιριών. Ο Λοντίγκιν, με τις έξοχες επεμβάσεις του, σταμάτησε πολλές φορές τους “ερυθρόλευκους”, δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο και στη φάση του 69′ όταν ο Τζιμπούρ τον πλάσαρε εύστοχα από το τρία μέτρα.

Στο διάστημα που απέμεινε ο Ολυμπιακός δεν είχα κανένα πρόβλημα να διατηρήσει το προβάδισμά του και να φτάσει στη νίκη που τον φέρνει στο +16 από το δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Μουκουάνα (46′ Μπαξεβανίδης), Βάλλας, Μάνταλος, Σμιθ (71′ Ράνος), Μαρίν, Ονουάτσι, Ντάνι (58′ Μαρσελίνιο), Φλίσκας, Μπέρτος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (62′ Γκρέκο), Βλαχοδήμος (79′ Ιμπαγάσα), Αμπντούν, Τζιμπούρ (84′ Μήτρογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα