Νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης διατήρησε το σερί νικών στην Τρίπολη, το διεύρυνε στους τέσσερις αγώνες και έφτασε στους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά το δίκαιο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ουσιαστικά είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έψαχνε το λάθος του αντιπάλου για να χτυπήσει στην αντεπίθεση, όπως έγινε για παράδειγμα στη φάση του Ιλιτς, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τον Φούλοπ.

Στο 41ο λεπτό ο Αστέρας βρέθηκε μπροστά στο σκορ

μετά από εξαιρετική ενέργεια τον Τσαμπούρ, Ναβάρο και Περόνε και γκολ του Ουσέρο. Η ομάδα της Τρίπολης απέκτησε το ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά και ο ΠΑΣ δεν το έβαλε κάτω δημιουργώντας στο δεύτερο μέρος τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

Και αφού δεν έγινε το 1-1 ο Τσιώλης δύο παίκτες που πέρασε αλλαγή στον αγώνα να συνεργάζονται και να σφραγίσουν τους τρεις βαθμούς. Ο Γκάμπριελ έκανε την κίνηση από δεξιά και έστρωσε την μπάλα στον Έγκον ο οποίος πέφτοντας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ουσέρο, Ράγιος (83′ Έγκον), Ντε Μπλάσις (90+2′ Γκάμπριελ), Περόνε, Ναβάρο (66′ Καρντάσιο)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Αυγενικού (60′ Κεϊτά), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης (82′ Γιάκος), Βίλα (53′ Ντε Βινσέντι), Ίλιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα