Νίκη… παραμονής για την Καλλονή

Εκδίκηση για το βαρύ 4-0 του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο πήρε η Καλλονή που επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ στον αγώνα που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν κακή πίσω και πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη, με την ομάδα της Λέσβου ουσιαστικά να «καθαρίζει» το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε 2-0 με τα τέρματα των Κεϊτά και Μανούσου στο 11ο και 42ο λεπτό.

Στο

δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Μαρσέλο στο 52′ «σκότωσε» τα όνειρα των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Νταλμά στο 76ο λεπτό, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Χογκ, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Κεϊτά, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο (78′ Καλτσάς), Γκαρσία (73′ Ζος), Περόνε (84′ Γκναμπούγιου).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Καλί, Ανέν, Γοδόι, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (46′ Νταλμά), Θεοδωρίδης (67′ Μαρτίνες), Παπουτσογιαννόπουλος (46′ Μπόγιοβιτς), Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα