ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

08:10 3/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Πρώτη βδομάδα του Φθινοπώρου και όλοι χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια για να επανέλθουμε στους ρυθμούς της πόλης. Φυσικά και των άστρων! Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3 –  9 Σεπτεμβρίου).


ΚΡΙΟΣ

3/9: Η εβδομάδα ξεκινά με μία παγοκύστη στο κεφάλι – όχι, δεν είναι που πέρασες καλά χθες κι έχεις hangover, Κριέ. Όταν ο Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη, όλα γίνονται μουντά, στενόχωρα και αυστηρά – σε ποιόν τομέα; Μα, στην εμπόλεμη ζώνη «από δω το σπίτι μου/η πατρική μου οικογένεια/ο

χώρος που θεωρώ ότι ανήκω, κι από κει το αίσθημά μου που δε γουστάρει τίποτα από αυτά και κριτικάρει συνεχώς». Πώς το έλεγε το τραγουδάκι; «Βουρκωμένη Δευτέρα»; Ε, αυτό.

5/9: Όταν η Αφροδίτη είναι θετική προς τους Δεσμούς της Σελήνης, τότε καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω «ό,τι σε καίει, ό,τι σου τρώει την ψυχή». Travelling light, το σύνθημα της ημέρας.

6/9: Ο πλανήτης του έρωτα εισέρχεται σήμερα στο φλογερό, ρομαντικό ζώδιο του Λέοντα: προετοιμάσου για στιγμές πάθους, κάνε ερωτική εξομολόγηση (ο/η αποδέκτης της δε θα την ξεχάσει ποτέ!), δημιούργησε τέχνη με πάθος, παίξε με το παιδί σου ή σαν παιδί. Τι να μην κάνεις; Να μην παρασυρθείς οικονομικά.

7/9: Ο Ήλιος τετραγωνίζει το Δία, και το ετήσιο φεστιβάλ υπερβολής είναι εδώ. Πού υπερβάλλεις; Σαν Κριάρι σε όλα: σήμερα όμως ειδικά, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με σώμα και επικοινωνία έχει την τιμητική του. Basta, διότι όψη είναι, θα περάσει. Εσύ όμως, θα μείνεις πίσω να προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

9/9: Ο Ερμής τετραγωνίζει το Δία και τα λόγια τα παχιά, οι υποσχέσεις και ο αέρας ο κοπανιστός έχουν την τιμητική τους. Μην τα λες αν δεν τα πιστεύεις και, κυρίως, αν δεν μπορείς να τα κάνεις πράξη. Μην τα χάφτεις από άλλους, επίσης!

ΤΑΥΡΟΣ

3/9: Α, τώρα μάλιστα, λαμπρά! Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και κάποιος θα κάνει την αυτοκριτική του ως προς το ποιόν/α βιάστηκε να θεωρήσει «οικογένεια» και ως προς το πόσο βιώσιμη θα ήταν μια τέτοια καθημερινότητα. Στο τσακίρ κέφι, Δευτεριάτικα…

5/9: Επειδή όμως εσένα ειδικά η Αφροδίτη ποτέ δε θα σε αφήσει ξεκρέμαστο/η (κι αυτό μας εξοργίζει όλους, οκ;) να οι θετικές οι όψεις με Δεσμούς Σελήνης, που κάνουν τη δύσκολη διαδικασία του «θυσιάζω το άρρωστο για να επιβιώσει το υγιές» μια ιστορία με happy end!

6/9: H είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα είναι μια Αφροδίτη ζεστή, γενναιόδωρη και απαστράπτουσα, στον τομέα που συμβολίζει το σπίτι σου: μία λαμπερή μάζωξη με καλή μουσική, πολύ φλερτ κι εσένα οικοδεσπότη/δέσποινα είναι θαυμάσια ιδέα!

7/9: Με τετράγωνο Ήλιου – Δία, το «εγώ» διογκώνεται με απαιτήσεις και φιλαυτία, αγνοώντας τόσο τα άλλα «εγώ» των γύρω του όσο και την ταπεινή, γκρίζα πραγματικότητα. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις πως είσαι ένα προσγειωμένο γήινο ζώδιο που δε ζει με αέρα κοπανιστό…

9/9: …ή, και τώρα! Η σημερινή ημέρα με το τετράγωνο Ερμή-Δία είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να μην ενδώσεις στο να τάξεις λαγούς με πετραχήλια πάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα