Νέες προκλητικές δηλώσεις Κασιδιάρη στη Βουλή

14:55 1/8/2013 - Πηγή: Matrix24

«Να ανοίξουμε τον φάκελο της Κύπρου. Έχω αιτηθεί 3 φορές να ενημερωθώ για τις μαρτυρικές καταθέσεις που έγιναν στην εξεταστική για τον φάκελο της Κύπρου. Ζήτησα πρόσβαση στα αρχεία για να λάμψει επιτέλους η αλήθεια. Δεν υφίσταται κόπωση των βουλευτών, δεν σκάβουν άλλωστε. Η αμοιβή που λαμβάνει ο βουλευτής θα έπρεπε να δουλεύουν 30 ημέρες τον μήνα για, 24 ώρες την ημέρα. Το “η Κύπρος κείται μακράν”, την είπε ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής. Με την έλευση του εδώ κατελήφθη και το 40% της Κύπρου ενώ όταν παρέλαβε ήταν υπό κατοχή μόνο το 35%, αυτό συνιστά εθνική προδοσία και πρέπει να ανοίξει ο φάκελος για να δούμε ποιοι είναι οι προδότες»,

Αμέσως παρενέβη η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη η οποία ανταπέδωσε τα πυρά λέγοντας «Εσείς δεν πρέπει να μιλάτε την ώρα που υμνείται τη Χούντα».

Παράλληλα ο πρόεδρος της Βουλής, Γ. Δραγασάκης, ο οποίος προσπαθούσε να επαναφέρει στην τάξη τον Χρυσαυγίτη βουλευτή, απευθυνόμενος στον Κασιδιάρη είπε μεταξύ άλλων: «ήρθατε για να προκαλέσετε. Δεν θα υποκύψω στις προκλήσεις σας. Το κοινοβούλιο δεν θα υπηρετήσει τα δικά σας σχέδια, που θέλετε να το αποπροσανατολίσετε από τα μεγάλα του προβλήματα. Είστε το μακρύ χέρι της πιο σκοτεινής όψης του συστήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα