ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΔΕΔΥ

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της ενάντια στα «νέα σκληρά, άδικα και αδιέξοδα μέτρα» αποφάσισε σήμερα κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην κατάσταση όπως διαμορφώνεται από τα αδιέξοδα μέτρα «που συνεχίζουν να συναποφασίζουν η Τρόικα με την Τρικομματική Κυβέρνηση, παρά τις ρητές προεκλογικές δεσμεύσεις

της τελευταίας και κατά παράβαση της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων» και αποφάσισε να προχωρήσει στις ακόλουθες αγωνιστικές παρεμβάσεις:

 Νέα Γενική Απεργιακή Κινητοποίηση, κατόπιν συνεννόησης και σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, την ημέρα συζήτησης και ψήφισης των μέτρων.Πραγματοποίηση Πανεργατικού Συλλαλητηρίου Διαμαρτυρίας ΑΔΕΔΥΓΣΕΕ τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012, στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα (Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας). Κοινή παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 12.00. Διοργάνωση κινηματικών δράσεων (π.χ. νέα απογευματινά Συλλαλητήρια) κατόπιν συνεννόησης και συνεργασία με τη ΓΣΕΕ, ανάλογα με τις εξελίξεις και στην πορεία προς νέα Γενική Απεργία.

Παράλληλα η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ενίσχυση αυτών των παρεμβάσεων αποφάσισε τα εξής:

 Συμμετοχή στην πρόσκληση που έχει απευθύνει η ΓΣΕΒΕΕ για συντονισμό των δράσεων των συνδικαλιστικών φορέων που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012, στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.Πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης με τις Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 9.30 π.μ. Πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης και κοινής συνέντευξης Τύπου με τη ΓΣΕΕ την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012. Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα