Να πως δικαιώνονται οι θεωρίες συνωμοσίας

Εντάξει για την ελληνική Κυβέρνηση τι να πεις; Μοιάζει να αρέσκεται στο να βάζει τρικλοποδιές στον ίδιο της τον εαυτό.. ή τον λαό της εάν το προτιμάτε: Η μονομανία με περικοπές μισθών και συντάξεων και αυξήσεις φόρων εάν δεν έπληττε τα εκατομμύρια των ελλήνων πολιτών θα έλεγε κανείς ότι έχει καταντήσει γραφική ή καταδεικνύει την έλλειψη φαντασίας.

Έλα όμως που μέρα με την ημέρα που περνά οι περισσότεροι θα αρχίσουν να πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας και ότι οι πολιτικοί μας το μόνον που θέλουν είναι απλά να στραγγίξουν αυτό τον λαό, ώστε να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να παραδοθεί αμαχητί

στα συμφέροντα που θα εφορμήσουν από την αλλοδαπή για να κατασπαράξουν ότι έχει απομείνει.

Γιατί δεν είναι μόνον ότι δεν μπορείς να εξηγήσεις εύκολα, τα γιατί αγνοείται τόσο επιδεικτικά η δεξαμενή των φοροφυγάδων ώστε να μπαλωθούν οι τρύπες στα κρατικά ταμεία ή δεν καταφέρνει ακόμη να σπάσει τα καρτέλ στην αγορά που συντηρούν υψηλά τις τιμές ή άλλα πολλά. Είναι ότι υπάρχει και η ..πρόκληση:

Σήμερα οι υψηλές συντάξεις βουλευτών και δημάρχων συνεχίζουν να καταβάλλονται κανονικά αφού έχει «κολλήσει» η εφαρμογή του νόμου, που έπρεπε να έχει εφαρμοστεί από τις 31 Ιανουαρίου, όπως ισχύει προς όλους τους υπόλοιπους συνταξιούχους!!

Και δεν είναι μόνον οι δικοί μας: Αυτό ο Μπομπ Τράα τι προσπάθησε να κάνει; Να δικαιώσει και αυτός με την σειρά του όλες τις θεωρίες συνωμοσίας; Αν αληθεύει ότι έδωσε οδηγίες σε Έλληνα βιομήχανο να πάρει τα εργοστάσιά του από την χώρα μας και να τα μεταφέρει σε χώρα της Βαλκανικής, τότε ο ίδιος ο κ. Τράα θα πρέπει να το πάρει γρήγορα απόφαση και να αυτοεξοριστεί.

Δεν γίνεται όταν μια χώρα που ακολουθεί την συνταγή του θεσμού που εκπροσωπεί ο κ. Τράα και σε αυτή την προσπάθεια εκ των πραγμάτων πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις, την δική της παραγωγή και επιπλέον να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, έρχεται αυτό το στέλεχος να συμβουλεύσει τους τελευταίους ντόπιους ισχυρούς παράγοντες να τα μαζέψουν και να φύγουν!!

Κύριοι μήπως έχετε λόγους να «σαμποτάρετε» το ίδιο σας το έργο;

Keywords
Τυχαία Θέματα