Μώραλης: Έχουμε αστείρευτες δυνάμεις

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το λόγο μετά τον Γιάννη Μώραλη και είπε (μεταξύ άλλων): Σήμερα ο Πειραϊκός λαός νίκησε. Αυτό το βράδυ θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου. Εμείς αγκαλιάζουμε όλους τους Πειραιώτες. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Είμαστε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας

σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού - αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» πανηγυρίζουν για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Τις εκδηλώσεις θριάμβου, συνοδευόμενες καπνογόνα και κορναρίσματα, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη πυροδότησε η δήλωση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την ήττα του, με βάση την ενημέρωση που είχε από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των ψήφων.

Οι συγκεντρωμένοι στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, παρακολούθησαν από τις τηλεοπτικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι όποιες αμφιβολίες αναφορικά με την νίκη του Γιάννη Μώραλη, διαλύθηκαν μετά τη δημόσια τοποθέτηση παραδοχής της ήττας του από τον κ. Μιχαλολιάκο. Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη δύναμη την έχει ο λαός, ο οποίος έχει το δικαίωμα στο σωστό και στο λάθος, και ευχήθηκε να επέλεξε το σωστό. «Να εκφράσω την ευχή η απόφαση του λαού να είναι σωστή. Τηλεφώνησα στον κ. Μώραλη και του έδωσα συγχαρητήρια, γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι ο Πειραιάς, πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι η Ελλάδα. Σας διαβεβαιώ ότι δεν νιώθω πικραμένος, αντιθέτως νιώθω λυτρωμένος», είπε επίσης.

Δήμος ΠειραιώςΕνημέρωση:Ενσωμάτωση:25-05 22:3423/356 6,46 %Υποψήφιος%ΕδρεςΜΩΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΕΤΡΟΥ55,7429ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ44,2611
Keywords
Τυχαία Θέματα