Μόνιμος κάτοικος Βρυξελλών ο Γλέζος

Εξ ου και χθες, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, απάντησε σε όσους διερωτώνται πώς παρά τα 91 χρόνια του, θα ακολουθήσει το απαιτητικό πρόγραμμα των ευρωβουλευτών.

Ο Μανόλης Γλέζος, μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πάρει μία απόφαση ζωής: επειδή όντως λόγω ενός προβλήματος στην καρδιά του, δεν μπορεί να πηγαινοέρχεται συνέχεια με το αεροπλάνο, θα πάει στις Βρυξέλλες μέσω Ανκόνας μία φορά (την

πρώτη) και μετά οδικώς και... θα μείνει εκεί. «Δεν έχω κάνει συμβόλαιο ότι θα πεθάνω στο κρεβάτι», επισήμανε, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά του να μένει μόνιμα στη βελγική πρωτεύουσα και να πηγαίνει μόνο μία εβδομάδα το μήνα στο Στρασβούργο με τρένο, όταν θα έχει Ολομέλεια το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Γλέζος ρωτήθηκε και για τον διάλογό του με τον Αλέξη Τσίπρα. Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς επανέλαβε πως η συζήτηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε προ 15 ημερών και όχι λόγω... Σαμπιχά, ενώ είπε ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον ρώτησε αν θα επιβαρυνθεί η υγεία του, ο ίδιος απάντησε πως «θα πεθάνει όρθιος».

Keywords
Τυχαία Θέματα