ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΡΟΛΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

13:30 6/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Τους ρόλους των βουλευτών κατά την τριήμερη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων μοιράζει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, για δεύτερη φορά μες στην εβδομάδα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δίνει τον τόνο κατά της κυβέρνησης σε δύο επίπεδα:

Πρώτον,

ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εξαπολύσει πυρά κατά της κυβέρνησης επειδή «παραιτείται του δικαιώματος της επαναδιαπραγμάτευσης, παρά το ευνοϊκό κλίμα που προέκυψε από τη Σύνοδο Κορυφής και παρά την κρίση που έχει βαθύνει στην Ελλάδα».

Επίσης, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μία απολύτως μνημονιακή κυβέρνηση, που έχει θέσει ως στόχο της να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της χώρας έναντι των δανειστών και πέραν τούτου ουδέν». Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να χαρακτηρίσει την κυβέρνηση Σαμαρά ως «συνέχεια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου».

Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα λάβουν το λόγο στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναμένεται να κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι «ξεπουλάει τη χώρα», στηλιτεύοντας τις σχεδιαζόμενες από το οικονομικό επιτελείο αποκρατικοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα