Μισή δουλειά για την Εθνική

Η Εθνική έπαιξε πολύ καλά, κυρίως κατά το πρώτο ημίχρονο όταν και έχασε πολλές ευκαιρίες με τους Μήτρογλου, Σαμαρά και Νίνη. Το γκολ πάντως δεν ήρθε στο πρώτο μέρος γεγονός που δημιούργησε κάποια νευρικότητα και αγωνία για τη συνέχεια.

Το γόρδιο δεσμό του σκοραρίσματος έλυσε ο μόνιμος σκόρερ των κρίσιμων γκολ της Εθνικής, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μετά από ασίστ του Σαμαρά

στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα πράγματα από εκεί και πέρα έγιναν πιο εύκολα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που κράτησε χωρίς πολύ κόπο το υπέρ του σκορ. Μάλιστα η Εθνική απώλεσε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με κυριότερη αυτή του Καραγκούνη στο 89. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσουράνης.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής για τον όμιλο θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, κόντρα σε Σλοβακία και Λιχτενστάιν, αμφότερα εντός έδρας.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (73′ Καραγκούνης),Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Νίνης, Σαλπιγγίδης (65′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμαράς (89′ Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

Λετονία (Πάχαρς): Κολίνκο, Γκάμποβς, Μπουλβίτις, Γκορκς, Μαξιμένκο,Λάζντινς (62′ Σιελνίκοβιτς), Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζιούζινς (68′ Καρασκάουκς), Τσάουνα, Βερπακόβσκις (79′ Ράκελς).

Keywords
Τυχαία Θέματα