ΜΗΝΥΜΑ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκατοντάδες μουσουλμάνοι έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης των λαών κατά τον εορτασμό της λήξης του Ραμαζανίου, σε αίθουσα του ΟΑΚΑ, που παραχωρήθηκε για αυτό το σκοπό.

Ο εκπρόσωπος της Ένωσης Νέων Μουσουλμάνων Ελλάδας «Equal Society» μιλώντας τόσο στα αραβικά, όσο και στα ελληνικά επεσήμανε ότι η ισλαμική κοινότητα καλωσορίζει κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο. Υπογράμμισε πως ο ρατσισμός και η βία που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό έχουν αφυπνίσει

τον κόσμο για μια ζωή με ανθρώπινες αξίες.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ευχήθηκε ειρήνη και αγάπη μεταξύ όλων των ανθρώπων. Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι δεν θα αναφέρει τίποτα για τους ακροδεξιούς, «γιατί δεν τους αξίζει». Στέλνοντας μήνυμα αγάπης για την χώρα που τους φιλοξενεί είπε: «Η Ελλάδα είναι η χώρα μας και δε θα την εγκαταλείψουμε». Κλείνοντας την ομιλία του, ο Ναΐμ Ελγαντούρ ευχήθηκε να έρθει «άλλη γιορτή για την Ελλάδα το 2013, να βγει από τις οικονομικές δυσκολίες και όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία όλων των ανθρώπων».

(ΑΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα