ΜΗΝΥΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

Μήνυση κατά του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου προανήγγειλε πως θα καταθέσει ο Νικήτας Κακλαμάνης. Οπως λένε πηγές του Μαξίμου, η κίνηση αυτή θα είναι ανοιχτός πόλεμος κατά του πρωθυπουργού, δεδομένου ότι ο κ. Στασινόπουλος είναι προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο βουλευτής της ΝΔ κατήγγειλε ευθέως πως η λίστα του ΣΔΟΕ με τους 36 πολιτικούς κατασκευάστηκε

μέσα στο γραφείο του νέου ειδικού γραμματέα της υπηρεσίας Στέλιου Στασινόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε κολλητό φίλο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Υποστήριξε, δε, πως το γεγονός πως το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα εξυπηρετεί σαφείς σκοπιμότητες.

«Εμένα δεν θα μου βουλώσουν το στόμα, ούτε θα μου αλλάξουν τις αποφάσεις για τις κρίσιμες ψηφοφορίες που έρχονται στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και πρόσθεσε: «Θα βρω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Ο κ. Στασινόπουλος θα έπρεπε να έχει φύγει από τη θέση του είτε παραιτούμενος είτε αποπεμπόμενος γιατί, στην καλύτερη περίπτωση, δεν μπορεί να ελέγξει τους υφισταμένους του». 

Ο κ. Κακλαμάνης είπε ακόμα ότι ως δήμαρχος δεν είχε καμία ευθύνη και καμία ανάμιξη για το ότι γινόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 και ότι υπάρχει απλώς μια ανώνυμη καταγγελία εις βάρος του, η διερεύνηση της οποίας δεν έχει καν αρχίσει.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου ερμηνεύουν τη σημερινή έκρηξη του Νικήτα Κακλαμάνη στο πλαίσιο της επιθετικής τακτικής που έχει εγκαινιάσει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων κατά του πρωθυπουργού, από τότε που απέτυχε να εκλεγεί γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ. Οπως είναι γνωστό, ο Αντώνης Σαμαράς στήριξε την υποψηφιότητα του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα