«Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο»

Ο Αμπντεκρίμ Μπουμελά ως μάρτυρας υπερασπίστηκε την επιλογή του κατηγορούμενου Κώστας Βαξεβάνη, ο οποίος με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων έπραξε το απόλυτο καθήκον του ως δημοσιογράφος. Επόμενος μάρτυρας ήταν ο πρόεδρος της ΕΣHΕΑ Δημήτρης Τρίμμης ο οποίος αναφέρθηκε στο καθήκον και την υποχρέωση που έχουν οι δημοσιογράφοι να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον. Νωρίτερα το δικαστήριο είχε απορρίψει τις ενστάσεις του κατηγορούμενου περί ακυρότητας και αοριστίας του κατηγορητηρίου.

Η ομάδα των υπερασπιστών του (Χάρης

Οικονομόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος και Νίκος Κωνσταντόπουλος) προσκόμισαν γραπτή δήλωση του δικηγόρου Φραγκίσκου Ραγκούση, ο οποίος επισημαίνει ότι δεν παραβιάστηκαν τα προσωπικά του δεδομένα, αλλά και δήλωση του επιχειρηματία Αθανάσιου Μαρτίνου στην ηλεκτρονική έκδοση της Daily Telegraph την οποία αναφέρει ότι «δεν ενοχλούμαστε από τη δημοσιοποίηση της Λίστας γιατί δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε. Η λίστα δεν φαίνεται να είναι κατασκευασμένη». Και οι δύο τους βρίσκονται στην περιβόητη λίστα.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την εξέταση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου και της τραγουδίστριας Δήμητρας Γαλάνη, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα