«ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ»

15:10 8/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Το πλάνο του για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό ανέλυσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος ως επικεφαλής του σωματείου λαϊκής βάσης. Επίθεση στον Ολυμπιακό και στον Βλάση Τσάκα.

Αναλυτικά οι κυριότερες δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

«Ο φάκελος μας για την αδειοδότηση είναι πληρέστατος. Ο Ολυμπιακός

έχει έννομο συμφέρον, διότι αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα χάσει χρήματα. Δεν μας θέλει ισχυρούς».

«Θαύματα μην περιμένετε. Οι μεταγραφές αφορούν την ΠΑΕ. Εγώ τώρα εκπροσωπώ το σωματείο, που είναι ο βασικός μέτοχος. Εμείς κάναμε παρέμβαση στα μετοχικά όταν είδαμε ότι υπήρχε κίνδυνος χρεωκοπίας. Βλέπετε τι γίνεται με άλλες ομάδες. Πρώτο μας μέλημα είναι η αδειοδότηση και η αντιμετώπιση των επειγόντων θεμάτων. Το κάναμε. Τώρα η ΠΑΕ αντιμετωπίζει το θέμα των παικτών. Δεν έχει τα μέσα που θα ήθελε να έχει, αλλά και το χρόνο. Ακόμα και τώρα ασχολείται με την επιβίωση και λιγότερο με τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας».

«Η εξάρτηση που είχε έως τώρα από πλούσιους, δημιούργησε τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι στόχοι του σωματείου είναι σεμνοί. Φέτος θέλουμε ο ΠΑΟ να πάει καλά στο Γιουρόπα. Μακάρι να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ρεαλιστικός στόχος είναι το ΟΥΕΦΑ και του χρόνου να παρατάξουμε μία δυνατή ομάδα».

«Μου κάνει εντύπωση πως εμείς οι Παναθηναϊκοί, μετά από τόσο καιρό, ασχολούμαστε με τον κύριο Τσάκα και άλλους του συστήματος. Θέλω να μοιραστούμε πληροφορίες. Ο Τσάκας έχει 15 καταδίκες για αποδοχές, έχει καταδίκη για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεωκοπία. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο της ομάδας».

«Αν υπάρχει Πρίγκιπας, ας μας κάνει μία γραπτή πρόταση. Οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο. Τράπεζες, συμβούλους. Ακολουθείται μία διαδικασία που στον Παναθηναϊκό δεν ακολουθείται Υπάρχει ένα αίολο χαρτί από γερμανική τράπεζα, που όταν το ερευνήσαμε, έχουμε ενδείξεις ότι δεν είναι γνήσιο. Δεν λέω ότι είναι πλαστό, δεν μπορώ να το ερευνήσω τόσο πολύ».

«Σε μία ΑΜΚ προσφέρεται και έναντι το ποσό. Δεν έχουμε προσφορές. Όχι ότι έχουμε και αρνούμαστε. Από τις 2 Ιουλίου ο απλός φίλαθλος μπορέι να πάρει μέρος μέσω του σωματείου. Σε εξέλιξη είναι η έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου και μετά οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει όσα χρήματα θέλει. Ας έρθει κάποιος να δώσει χρήματα στην ΠΑΕ και αυτή θα κάνει 2 και 3 τούμπες».

Keywords
Τυχαία Θέματα