ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ… ΤΟ ΣΔΟΕ!

16:56 6/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Δεν πρόλαβε να χαρεί ο επιχειρηματίας από τη Βούλα με την εύρεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που του είχε κλέψει η οικιακή βοηθός του από το σπίτι του καθώς τώρα το ΣΔΟΕ αναμένεται να ελέγξει για το «πόθεν έσχες» των χρημάτων.

Πρόκειται για την υπόθεση της Γεωργιανής οικιακής βοηθού και ενός ζευγαριού ομοεθνών της που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι έκλεψαν από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα, όπου απασχολείτο, ένα εκατομμύριο ευρώ (τα 573.800 ευρώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κρύπτη πλυντηρίου αυτοκινήτων στον Κολωνό) καθώς και κοσμήματα αξίας τουλάχιστον 200.000 ευρώ.

Με

έγγραφο που απέστειλε το ΣΔΟΕ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, ζητεί να του γνωρίσουν τα στοιχεία του επιχειρηματία προκειμένου να διαπιστώσει αν το συγκεκριμένο ποσό δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δηλώνει στην εφορία.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα που κατάσχονται από την ΕΛΑΣ σε τέτοιες περιπτώσεις, κατατίθενται προσωρινά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέχρι να επιστραφούν στο νόμιμο κάτοχό τους.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ!
Keywords
Τυχαία Θέματα