Με την πλάτη στον τοίχο

Για πολλοστή φορά κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο. Βλέπετε, η ήττα και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο κατέστησαν σχεδόν υποχρεωτική την κατάκτηση της νίκης απόψε (19:30) στην Κέρκυρα επί της ομώνυμης ομάδας.

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, ο

Παναθηναϊκός ξεκινάει από μειονεκτική θέση. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έχει πέσει πάλι στο ναδίρ, ο προπονητής Ζεσουάλντο Φερέιρα βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχουν και πολλά προβλήματα απουσιών. Η αποστολή των πρασίνων ταξίδεψε στο νησί των Φαιάκων χωρίς τους τραυματίες Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σισοκό, Χουχούμη, Τοτσέ, καθώς και χωρίς τον τιμωρημένο Σεϊταρίδη. Ο Φερέιρα αναγκαστικά θα παρατάξει μία πειραματική ενδεκάδα ενώ στην αποστολή κλήθηκαν άρον-άρον οι Χρήστος Δώνης και Νίκος Μαρινάκης από την ομάδα των Νέων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο πρώτος (γιος του προπονητή του ΠΑΟΚ και παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού Γιώργου Δώνη) να βρει θέση στο βασικό σχήμα, αφού η επιθετική γραμμή χρειάζεται φρεσκάρισμα. Κατά τα άλλα, αναμένεται να αγωνιστούν οι Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζέκα ή Μαρίνος, Βιτόλο, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος και Φορναρόλι. Θέση επίσης διεκδικούν οι Πετρόπουλος και Μαυρίας.

Μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, η προσοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού αναμένεται να στραφεί και πάλι στο διοικητικό πρόβλημα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για την Τετάρτη στην οποία θα επικεντρωθεί στο βραχνά της οικονομικής δυσπραγίας ενώ για την Κυριακή είναι προγραμματισμένες οι εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα