Με ψυχολογικά προβλήματα ο παρ’ ολίγον δολοφόνος του Αχμέτ Ντογκάν

Από την ανάκριση προέκυψε ότι ο Οκτάι Ενιμεχμέντωφ, ο οποίος είναι φοιτητής της Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, έκανε την απόπειρα, για να εκφράσει με θεαματικό τρόπο την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο, δια του οποίου «ο Αχμέτ Ντογκάν παραπλανεί και χειραγωγεί τον κόσμο», όπως προσπάθησε να εξηγήσει τις αιτίες για τις ενέργειες του, στη διάρκεια της ολονύχτιας ανάκρισης.

Σε σημερινή έκτακτη συνέντευξη Τύπου στη Σόφια, οι αστυνομικές αρχές εξήγησαν ότι ο νεαρός φοιτητής αντιλαμβανόταν με απόλυτη σοβαρότητα τις ενδεχόμενες συνέπειες από την εικονική, έστω,

«απόπειρα» εναντίον αρχηγού πολιτικού κόμματος και σύμφωνα με τις βουλγαρικές αρχές είχε αφήσει αποχαιρετιστήριο γράμμα στη μάνα του, ότι είναι πιθανόν να σκοτωθεί από την προσωπική φρουρά του κ. Ντογκάν.

Μετά το περιστατικό, συνέχισαν οι διαδικασίες της διάσκεψης, οι οποίες ανέδειξαν με ποσοστό 99% επί των συνέδρων τον νέο ηγέτη του Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθερίας τον μέχρι τώρα αντιπροέδρου, Λουτφί Μεστάν. Ο Αχμέτ Ντογάν τον χαρακτήρισε ως πολιτικό με ευρύτητα σκέψεως και με καλό όνομα στην Ευρώπη, και με μεγάλο κύρος ανάμεσα στους οπαδούς του Κινήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα