Μάρτυρες-«κλειδιά» δίνουν στοιχεία «φωτιά» για τη Χρυσή Αυγή

Σε εξέλιξη βρίσκεται έκτακτη σύσκεψη υπό την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη και με τη συμμετοχή του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Σακελλάκο και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταθέτει υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας και δεύτερος μάρτυρας-κλειδί με την κωδική ονομασία «Α1» στον αντιεισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί, εάν προκύπτει το αδίκημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Πληροφορίες

αναφέρουν ότι, ο συγκεκριμένος μάρτυρας ενδεχομένως να δώσει σημαντικές πληροφορίες για πρόσωπα που πιθανώς εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές αρχές φέρονται να έχουν έλθει σε επαφή με τρία ακόμα μέλη της Χρυσής Αυγής, που έχουν αποφασίσει να καταθέσουν υπό καθεστώς προστασίας.

Στόχος της εισαγγελικής έρευνας είναι η απόδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της εν λόγω οργάνωσης, επιδίωξη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες «δένει» ενώ προκύπτουν συνεχώς στοιχεία για βουλευτές και υψηλόβαθμα στελέχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα