Λύγισε στη Βαρκελώνη και δεν πάει Λονδίνο ο Παναθηναϊκός

Το τρία πολύ γρήγορα φάουλ με τα οποία φορτώθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκός αποσυντονίστηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά. Στο διάστημα της… σαστιμάρας των πράσινων η Μπαρτσελόνα έβαλε όλα τα σουτ και έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 19 πόντους (37-18) στριμώχνοντας τους Κυπελλούχους Ελλάδας στα σχοινιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο

ο Παναθηναϊκός έκανε μία τιτάνια προσπάθεια για να καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι η οποία, εν μέρει, είχε αποτέλεσμα. Με τρομερή άμυνα που αποσυντόνισε την Μπαρτσελόνα και την κράτησε για σχεδόν 7 αγωνιστικά λεπτά χωρίς καλάθι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μείωσε ακόμα και στους 6 πόντους (51-45) αλλά στις κρίσιμες στιγμές της έλειψε το μακρινό σουτ.

Με το τραγικό 1/16 τρίποντα αλλά και με πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ με τα οποία η Μπαρτσελόνα ανανέωνε επιθέσεις ο Παναθηναϊκός έπεσε οριστικά στο καναβάτσο παρά τη μεγάλη ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ.

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 44-33, 51-43, 64-53.

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας 10(2), Αμπρίνες 2, Ναβάρο 15(3), Γιασικεβίτσιους 6, Τοντόροβιτς 3, Ουάλας, Ινγκλς 8(2), Λόρμπεκ 6(1), Τζαβάι 9, Τόμιτς 5.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 3, Ματσιούλις 9, Ούκιτς 7(1), Λάσμε 16, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 6, Μπανκς 2, Σχορτσανίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα