Λούκα vs Πάγκαλου

Γνωρίζοντας καλά τον ‘εκρηκτικό χαρακτήρα’ του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, η επίσης πρώην σύντροφός του προέβλεψε ότι πιθανώς θα αντιδράσει. Δεν δίστασε όμως να τον …νουθετήσει, λέγοντας οτι “δεν μπορεί να είσαι σοσιαλιστής αριστερός στην αντιπολίτευση και δεξιός στην κυβέρνηση”, θυμίζοντας πως ακριβώς αυτό αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία τριάμιση χρόνια.

Και όμως, πιο πιθανό θεωρείται να απαντήσει ο κ.Πάγκαλος σε μία άλλη αποστροφή του λόγου της. Σε αυτή

κατά την οποία υποστήριξε ότι “ο κ.Πάγκαλος θα έπρεπε να μάθει από την ιστορία του, όταν ήταν υποψήφιος δήμαρχος. Όταν έλεγε παρόμοια πράγματα για τον κ.Αβραμόπουλο, έχασε τις εκλογές”, είπε.

Απάντησε όμως και στις επικρίσεις του ΠΑΣΟΚ για την παρουσία της στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς ; “Δεν είμαι υιοθετημένη από κανέναν. Ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ”, είπε, χαρακτηρίζονας αφελή και αστεία τη δήλωση του ΠΑΣΟΚ. “Πρέπει να έχουν μπει καινούρια άτομα στο ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν ευαισθησίες ούτε και κρίση”, συνέχισε, εξηγώντας μεταξύ άλλων ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκπρόσωποι και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ.”Τους πόνεσε γιατί δεν θέλουν να δουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή, με την πολιτική της καταδίκης αυτής της ακολουθούμενης πολιτικής που είναι αδιέξοδη, ακούει και συνδιαλέγεται με άλλους χώρους που δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και στη βάση ενός ανοιχτού διαλόγου”…

Keywords
Τυχαία Θέματα