ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΤΩΣΗ

14:30 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Το πολύ το τάκα τάκα κάνει το παιδί… Όταν λείπει η σοβαρότητα και η συγκέντρωση, οι διακρίσεις έρχονται με το σταγονόμετρο.

Χωρίς ίχνος φόβου, οι δύτες Chris Mears, Tom Daley and Jack Laugher της  Ολυμπιακής ομάδας της Μεγαλης Βρετανίας ποζάρουν εφορμώντας σε στιλ  μαχητών των πολεμικών τεχνών μπροστά από τις κάμερες των συναθλητριών τους Sarah Barrow και Tonia Couch. Αυτή η ακροβατική ευθυμία της ομάδας πριν τους αγώνες φαίνεται πως κόστισε ένα μετάλλιο στο βρετανικό δίδυμο της συγχρονισμένης κατάδυσης του 18χρονου Tom Daley και του

31χρονου  Peter Waterfield από τον βατήρα των10 μέτρων,παρά την τεράστια υποστήριξη που είχαν από το κοινό. Η τέταρτη θέση για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Tom Daley και δημοφιλέστερο δύτη τη Βρετανίας που στα 14 του κιόλας συμμετείχε με την Ολυμπιακή ομάδα στο Πεκίνο ήταν οδυνηρή αφού στη κερκίδα βρισκόταν η προσφάτως χήρα μητέρα του και τα μικρότερα αδέλφια του. Η υπόσχεσή του προς το κοινό και την οικογένεια του είναι ότι στο ατομικό θα τα καταφέρει. Χωρίς ζογκλερικά αυτή τη φορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα