Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο τη σύζυγο γνωστού γιατρού

12:20 4/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Οι τρεις Γεωργιανοί κακοποιοί μπήκαν αργά το βράδυ στο πολυτελές σπίτι και με την απειλή όπλων και μαχαιριών ακινητοποίησαν το γιατρό και την γυναίκα του και στην συνέχεια τους έδεσαν στο σαλόνι του σπιτιού. Οι δράστες άρχισαν να ρωτούν το γιατρό, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν διευθυντής σε μεγάλο Δημόσιο Νοσοκομείο των Αθηνών, που είχαν κρυμμένα τα χρήματα και τα χρυσαφικά τους.

Όταν είδαν ότι δεν πήραν απάντηση έσυραν την 55χρονη σύζυγο σ” ένα δωμάτιο όπου η οικιακή βοηθός σιδέρωνε, ενώ το γνωστό δερματολόγο τον κλείδωσαν σ” ένα δεύτερο δωμάτιο.

Ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να πάει το καυτό σίδερο και αρχικά απείλησε την γυναίκα πως θα την «σιδερώσει» εάν δεν του αποκαλύψει που βρίσκονταν τα χρήματα και τα κοσμήματα στο σπίτι. Ωστόσο πριν αντιδράσει η 55χρονη, ο κακοποιός άρχισε να της προκαλεί εγκαύματα με το σίδερο στα χέρια, το θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Τα ουρλιαχτά από τον πόνο της γυναίκας υποχρέωσαν το σύζυγό της να τους πει που θα βρουν πράγματα αξίας.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 50.000 ευρώ και έφυγαν από το σπίτι του ζεύγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και ήδη συνελήφθη ένας εκ των τριών Γεωργιανών δραστών. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο προκειμένου να επουλωθούν τα βαριά εγκαύματα που της προκάλεσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα